Нашите услуги

Предлагаме богат спектър ИТ услуги, които ще помогнат на вашия бизнес да работи по-бързо и ефективно.

Съхраняване на данни

Съхраняване на данни

Информацията и данните са жизнено необходими за всяка една организация. Всяка година количеството данни, което създаваме, се увеличава многократно, а обезопасяването и управлението на нашите данни става още по-важно и ни изправя пред нови предизвикателства. Ъмбрела може да ви помогне да копирате, архивирате, съхранявате и проследявате критичната за бизнеса Ви информация, като работи в тясно сътрудничество с основните софтуерни производители в тази област.

Защита на данните

Защита на данните

Софтуерът за защита на данните е предназначен за подсигуряване на безопасно съхранение на вашите поверителни данни на твърди дискове или на лентови устройства. Ъмбрела може да ви помогне да защитите вашите чувствителни данни срещу случайна или съзнателна кражба или загуба.

Мрежова и периметърна сигурност

Мрежова и периметърна сигурност

Продуктите и услугите в тази категория са съсредоточени върху предоставянето на детайлен контрол на достъпа до мрежовите съоръжения. Като допълнение към защитата на крайни точки, продуктите и услугите за мрежова сигурност обезпечават цялостна сигурност, мониторинг и прилагане на политиките за безопасност.

Защита на крайни точки

Защита на крайни точки

Комбинация от различни решения, които са предназначени за предотвратяване загубата на данни и защита от злонамерени заплахи, както за настолните компютри, така и за сървърите.

Отдалечени услуги

Отдалечени услуги

Отдалечените услуги са практика на прехвърляне на ежедневните отговорности, свързани с мониторинга и управлението на ИТ ресурсите, като стратегически метод за подобряване ефективността и ефикасността на операциите.

Мобилна сигурност

Мобилна сигурност

С въвеждането на смарт телефоните, ноутбуковете, iPad-ите и мобилния интернет като цяло, бизнесът вече не е ограничен до бюрата и офисите. Ъмбрела може да ви предостави решения, които да ви помогнат да поддържате устройствата си в безопасност дори и когато сте в движение.

ит услуги


0

Изпълнени проекта

0

Доволни клиенти

0

Изпити кафета

Нашите клиенти

Някои от клиентите, които ни се довериха

chochiНачало